Sunday, September 04, 2011

Selamat Hari Raya Ke - 6

Rasa-rasanya masih belum terlewat untuk aku mengucapkan Selamat Hari Raya. Maaf Zahir Batin kepada pembaca-pembaca setia blog achiqlebon (wah bajet femes gitu). Ini adalah kerana masa yang agak terbatas untuk aku jenguk blog aku sendiri dan juga kegilaan aku sendiri dengan maaduu.com (mencik tauuuuu)...


Raya tahun ni kita orang buat kelainan sikit. Kebiasaannya photo session dibuat dialam rumah, tahun ini kita buat luar rumah pulak. Tahun ni jugak baju tak ada warna tema, The boys belasah je baju melayu tahun lepas. Yang paling cunnya, en hasbenlah...baju raya 2 tahun lepas..hohoho...jimat kan? The girls, of courselah... mesti semua baru....

Raya tahun ni macam biasa je. Seperti kebiasaan yang selalu disebut-sebut orang, sederhana tapi meriah. Raya tahun ni memang lah ada kurangnya. Dengan ketiadaan ibu mertua tersayang, memanglah tak ada meriahnya. Juadah yang special tak ada, cuma adik-adik try jugak buat sate, tapi rasanya agak kureng. Kerana air tangan yang tak sama dengan arwah ibu.


So, selamat beraya sakan bagi yang masih beraya. Yang dah mula bekerja, selamat bekerjalah, walaupun dalam mood yang kurang (macam aku ni hah @ opis). Raya kan sebulan, jadi jomlah kita ziarah menziarahi. Salam bersalaman sesama kita. Dan jangan lupa kepada yang kurang berupaya, hulur-hulurkanlah sumbangan anda.

1 comment:

Juli said...

abg pian bole muat baju tahun lepas, satu pecapaian besar utk uols!haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...