Friday, December 02, 2011

MERLIN SEASON 4


Merlin season 4 episode 9 : Lancelot Du Lac

Aku baru je habis tengok episode 9. Sedih pulak episode kali ini. Kesian Gwen, kena halau. Gwen ni sebenarnya adalah dayang kat istana ni. Adakah akhirnya mereka akan bersama as a King & Queen. King Arthur (Oh ya, dalam season 4 ni dia dah jadi raja) yang semakin hensem. Dan sudah semestinya dibantu oleh young warlock (Merlin).


Memang layan citer ni dari season 1 lagi. Dulu-dulu pernah gak ditayangkan kat TV3. Sampai season 2 je. Kat Astro (CH 702) baru je abis tayang season 3 (bulan posa ari tu). Sekarang ni duk ulang tayang balik season 1. Merlin ni adalah salah satu rancangan favourite tv show aku & Danny. 

Apa pulak citer favourite (TV show) korang?


 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...