Thursday, November 25, 2010

The Amazing Race Asia - Season 4

Seperti mana yang dibagitahu semalam, aku sekarang berada di bumi Kelantan. Baru je sampai pagi tadi.  Bertolak dari Kertih pukul 3.30 pagi. (fuh, awal giler). Bukan apa, nak jimat masa, sekurang2nya hari ini dah boleh pergi jalan-jalan.
Eh, dah lari dari tajuk.  Pasal bercuti kat Kelantan ni, lain kali kita cerita.
Yang sebenornya, nak cerita pasal TARA musim ke 4 ni.  Frustlah, sebab pasangan Malaysia semua sudah terkeluar.  Kita memang sokong pasukan kedua Malaysia ini. Of courselah, kita mestilah sokong Malaysian kan? apa raaa aku ni?  
(Pasukan pertama dah terkeluar - ala, pasangan bini dia yang mengada2 tu...nak masuk TARA tapi takut nak bungee jump... awak dah tahukan, dalam TARA ni mestilah ada macam2.  So, kena cukup fit dan tak takut untuk menyertai apa jua cabaran.  Ini bungee jump pun takut.  Kesian, suami dia.  Cool lah husband dia tu, jarang je nak marah2.  Tapi wife dia tu, asyik marah2 jer)
Khairie & Ethan ni memang bestlah.  Si Khairie ni sikit punya cool.  Langsung tak gelabah.  Berbeza dengan Ethan.  Tapi nak buat macam mana, nasib tak menyebelahi mereka.  Disebabkan tersalah pilih tugasan.  Kalau ikutkan, dia orang memang dah first, tapi buang masa lama sangat kat kubur cina tu.....
Sedikit frustlah sebab kondo yang aku sewa ni tak ada Astro. Ini bermakna no Amazing Race lah malam ni... 
Kiranya bolehlah aku bagi alasan kat diri ku ni, tak apalah tak tengok pun sebab pasangan Malaysia dak tak ada.. (alasan boleh blah...)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...