Monday, November 29, 2010

Hasil Tangkapan di Kelate

Inilah hasil tangkapan di Kelate last weekend.  Ada lagi tu yg tak masuk in d picture.  Bukan nak menunjuk (tak baik tahu) tapi just for my own record. Next time bila dah lupa kat mana beli menda alah ni, bolehlah buka balik blog ni.  Memang tujuan aku buat blog ni pun untuk aku punya reference in future.  Jadinya tak salah kan? kan?...
1.  Periuk yg besar2 tu guna untuk buat masak bila time nak buat kenduri (setahun sekali kot, hihihi boleh jalanlah achiq hoi..bila lah kau masak banyak2 tu.... nasib baik En Akauntan termakan dgn pujuk rayu ku yang lemah gemalai ni... )
2.  Set corelle 1 set (16) & 1 set (20)
3.  Kain 3 pasang tu utk raya krismas & raya cina sekali kot....
4.  Beg2 sekolah tu beli awal sebab nk kurangkan sikit sakit kepala masa shopping baju2     sekolah nanti...

1 comment:

Julesness said...

ewah2 kak nonnnnn~~kemain beli kain baju seluar dalam bagai yer kat kelantan...utk raya cina ngn raya krismas yer kak??sakan sungguh nampaknyer activiti akak selain bercanda di kondo mewah masre itu yea!hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...