Wednesday, November 24, 2010

Anugerah Juara lagu Ke-25

Malam tadi kami sekeluarga telah menghadiri majlis kesyukuran Ateh kat Paka. Kenyang bangat weh… 
tapi tak nak citer pasal majlis ni…..sebab tak ada apa-apa yang menarik pun selain dari makan, tolong kemas apa-apa yang patut, 
makan lagi sambil sempat mengkebas 2 buah novel koleksi Ateh ku.. 
(jangan marah, nanti abis baca kita bagi balik ya.. jgn mimpilah..…)
Sebenarnya nak cerita pasal finalist Juara Lagu ke-25 yang telah diumumkan malam tadi.  Walaupun aku tidak mengikuti dari awal program ni semalam,  
tapi sempatlah tengok si Faizal dan Sheryl mengumumkan nama-nama pemenang.  Part paling kelakar apabila kehadiran si Ally. 

Tapi yang sebenornya aku tak pernah pun mengikuti Juara Lagu tiap-tiap minggu tu.  Aku tengok bila AJL jer…kira aci lah tu…..

Dan inilah dia 14 lagu dan penyanyinya yang berjaya menempatkan diri ke Juara Lagu ke-25 pada 9 Januari 2011 nanti.



1. Hanyut - Faizal Tahir
2. Kebahagian Dalam Perpisahan - Shahir
3. Noktah Cinta - Hafiz
4. Drama King - Black dan Meet Uncle Hussein
5. Ku Ada Kamu - Adira
6. Cinta Sempurna - Yuna
7. Pelita – API  (lagu apa ntah, aku tak pernah dengar pun)
8. Berlari-Tomok (rambut fesyen ala apa ntah, blh blah)
9. Sofea Jane – Black (lagu apa ntah, aku tak pernah dengar pun) 
10. Mencari Konklusi - Hujan 
11. Selamat Malam - Faizal Tahir
12. Extravaganza - Bunkface
13. Jahat – Stacy (Lagu fav. Sarah - actually, semer lagu Stacy fav. Sarah...)
14. Tolong Ingatkan Aku - Ana Raffali - (lagu apa ntah, aku tak pernah dengar pun) 
Stail rambut paling tak kena dng muka pernah aku tengok...
Siapakah bakal menyandang gelaran juara AJL ke-25? Sama-samalah kita tungguuuu….
suka sangat bila Noh bagi ucapan yg last2 tu sempat jugak selit terima kasih kepada girlfriend..... Miss Nina lah tu....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...