Sunday, July 15, 2012

Buah Hati Baru Keluarga Kami

Jangan terkejut bila baca tajuk di atas. Bukan dapat ahli keluarga baru (sebab kita dah pencen dalam bab pengeluaran ni)..hihihi

Hah, inilah buah hati baru keluarga kami.

 

Memang dah lama idamkan tablet-tablet ni. Dalam hati dah lama berkenan kat Ipad (Apple) tu. Tapi memandangkan kita kan dah pakai iPhone (Apple jugak tu). So, apa salahnya tablet kita guna jenama Samsung pulak. Tak gitu…barulah adil.  Nanti senang cakap, semua jenama kita ada. Dari Nokia sampailah ke Samsung.

Kebetulan pulak tu ada PC Fair kat Kuantan (Megamall). Bila dok sembang-sembang dengan jurujual tu, terus berkenan (of courselah mesti padan dengan harga). Memandangkan Galaxy Tab 2 ni baru je berada dipasaran (2 – 3 minggu mengikut kata jurujual). Kiranya macam bersemangat pulak aku nak beli.

Kiranya lepas ni senanglah nak beritenet 24 jam. Tapi yang pasti budak kecik yang duk mengintai tu dah book awal-awal. Dah siap cakap yang tab ni dia punya. Oh No!....tak adalah peluang lah orang lain nak pegang menda ni….

 

 

Achiq

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...