Sunday, March 13, 2011

CONTEST gambar muka sedih paling menarik




Jom join contest gambar muka sedih paling menarik. Kebanyakkan contest2 mesti nak letak gambar-gambar kita yang paling cun melecun. Contest ni kira bagus lah. Sebab lain dari yang lain. Muka buruk kita tengah menangis pun boleh letak kat sini. 

Dan ini gambar orang baru nak start menangis + merajuk sebab mama tak layan permintaan beliau.




Syarat-syarat penyertaan :

  1. Kena jadi follower owner blog : Ekinn Zhareef  *WAJIB. kalau tak follow susah la nak update contest kan? 
  2. Buat entry dengan tajuk "CONTEST gambar muka sedih paling menarik "& banner contest wajib ada.
  3. Letak banner contest kat sidebar korang.
  4. Link kan entry contest korang kat comment entry nie.
  5. Tag 3 orang aktif blogger.
Untuk keterangan lanjut sila klik banner diatas.

Sekarang saya nak tag 3 orang kawan saya. 

4 comments:

Juli said...

oloo comei pulok muka sedih adik

Juli said...
This comment has been removed by the author.
Juli said...
This comment has been removed by the author.
MammaSun said...

Kak,saya mcm tak leh join jek. Dok Umah mertuA neh payah nak curik2 main blog.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...