Friday, December 03, 2010

Botak vs Azuizulhasni

Ada orang tu dia bajet nak botak kan kepala ala2 Azizul yang menang pingat emas baru2 ni tu.  Azizul tu yalah sebab dia dah nazar kan.  Habis tu apa kena pulak dengan en akauntan saya ni. Nak jugak.  Siapa yang jadi mangsa untuk mencukur rambutnya?  Mestilah saya, isteri yang solehah dia ni.... mana nak cari tu.... ahak, ahak... 
Kalau kat kedai mahunya 8-10 hinggit untuk membotak 1 kepala.  Tapi kalau kat kedai achiq ni.. murah jer.. harga boleh runding...sapa nak buat percubaan pertama amatlah dialu-alukan....


Jom kita zoom in gambar diatas....


Ala, kitakan pakai kamera hp mestilah tak cantik & tak sharp punya... kalau tak, memang nampak kilat memancar-mancar.. tak yaca?
Lagipun kita amik gambar ni secara curi-curi, sebab tak nak en akauntan ni tahu yang kita nak buat posting pasal dia... hahahaha...
Sure dia tak tahu punya, sebab dia memang tak suka baca blog-blog ni.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...