Saturday, December 18, 2010

Streamyx atau celcom broadband

Bengkek betul dengan itenet ni.. Dulu pakai Streamyx, pah tu tukar ke Celcom.  Bajet kalau nak gi mana-mana senang boleh angkut je broadband ni.  Tapi, hampeh jugak.  Dah elok-elok pakai streamyx gatal tangan gi tukar pulak.  Walau pun kadang-kadang wifi slow, at least tak adalah aku duduk depan PC ni selama 2 jam just nak post 1 entry.  Hampeh betul weh..... rasa nak ketuk2 je PC ni....


Tu belum guna dalam bilik lagi tu... kalau dalam bilik langsung tak dapat.  Tak tahulah samada memang kawasan rumah aku ni pendalaman sikit kot.. maklumlah masih lagi ada kehijauan bukit bukau, semak samun... tapi sini kawasan bandar baru Kertih lah.. tak kan tak dapat kot...... mencik oooooooooooiiiii

Rasa-rasa nak tukar balik ke streamyx jer... agak-agak En akauntan marah tak? Sebab hari itu dia suruh try dulu, jangan terminate lagi streamxy.. biasalah aku kan... mana nak dengar kata.. melawan ada ler...


2 comments:

Julesness said...

bese la tu we ol org puan tidak beredang redang bila buat keputusan kann..tapi saya dengar jugak dari komplen fellow kertehian lain bila pakai brodben, mmg selooww melooww..sampai mau tuko ke streamix..pk2 la kak yer..hhihii

Ju Zie said...

Hmm... keutuhan brodben mmg ikut koordinat.. demi blogging, achiq mst tpok keyboard, tanya slera!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...