Saturday, December 04, 2010

I'm the lucky one....

Macam mana nak cakap ya... bukan niat nak takbur atau pun nak menunjuk-nunjuk.  Tapi nak citer jugak.  Sebab aku rasa excited dan unsakarable.
  
No. 310

  • Dilla : Eh, eh itu no akak
  • Aku  : a'a. .... yalah
Lalalalalala... for the first time dalam tahun ini aku dapat cabutan bertuah. Selalunya aku memang tidak pernah bertuah...no aku memang tak pernah naik punya... agak2nyalah ini mesti penangan Que Haidar.. tiba2 je aku  jatuh cinta kat Que Haidar ni... I Love U Que.... 
Dan inilah hadiahnya...



Ini adalah bersempena PMO Health day yang berlansung 1 - 2 Dis 2010.  
1st. day boringgggggggg.......
Tapi ada cerita dalam sejarah pada hari pertama... later on aku citer.. sebab gambar2 semua ada kat Cunna
2nd. day seronok, pagi2 dah aerobik pah tu dapat jumpa Que Haidar lagi (Dia jadi moderator untuk forum kesihatan, walaupun menimbulkan tanda tanya kita orang, apa ke hellnyer dia jadi moderator, tak pernah pulak dia mengacarakan talk show).
Sepatutnya pagi tu diadakan acara fun walk mengelilingi kawasan sekitar Rantau PETRONAS ni.  Tapi oleh kerana faktor cuaca (hujan), acara dibatalkan . So, kita orang just lepak2 kat dewan + main game sikit-sikit + diadakan cabutan bertuah.  Grand Prize adalah basikal.  Aku target basikal.. hahahaha..
Tak sangka dapat kipas.  Mana nak pasang kipas ni ya?  kalau pasang kat dapur ok tak?
Oh ya! yang bagi hadiah tu adalah Que Haidar tau!, jangan tak tau !!!!.. ahak, ahak, berlagak diva sekejap....


1 comment:

Julesness said...

pergghhh..kak non mmg kelasss sepeninggalan i ke kay hell!congrats no, ngn kemenangan kipas siling itu yer..hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...