Monday, December 13, 2010

Finalist Mari Menari

Pasangan Ariz

Pasangan Razif

Pasangan Zul
Pasangan Fahmi
Tersenarai diatas adalah finalist-finalist Mari Menari 2010.  Kalau ikutkan diawal-awal episod, cuma 3 pasangan akan tersenarai ke final.  Last2 semalam Astro buat kejutan (kalau tak ada kezutan-kezutan ni bukan Astro lah) 4 pasangan yang layak ke final.

Layakke pasangan Zul ke final?  Adilkah hanya undian SMS akan dikira semasa final nanti?

Entahlah belalang.... aku tak amik pot pun... yang penting tengok ajer, kepada sesiapa yang nak tengok.. kalau tak sila tukar channel RTM2 - rancangan pilih kasih pun on air pada hari yang sama jugak.   Baru je start minggu ni... tapi malaslah nak ikut rancangan ni.  Bosannnnnnnnnnnnnnnnnn............

 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...