Wednesday, December 01, 2010

Cinta Kirana

Dah mula start rasa bosanlah tengok citer ni.  Asyik2 nangis, nangis, nangis…. Bosan dowh….
Mula2 start tengok citer ni ok lah… Kirana ni karakter dia ala2 aku jugak lah.. Pengasar dan kalau nak sound kat orang… direct jer… tapi bab cantik tu taklah.. Sebab memang sah2 aku taklah secantik/seseksi Kirana. 
Kalau tak silap aku sekarang dah episod 74/75.  Agak2 episod terakhir mahunya sampai ke 100.  Jenuh weh nak tunggu tu...
Balik2 berpisah dgn Galang, baik dengan Raka, pah tu kan, baik lagi dengan Galang, gaduh dengan Raka.. Sampailah ke episod terakhir.  Tapi kerana duk layan si Sarah yang selalu tersengih bila duk nengok citer ni, aku pun turut sekali lah.  Agak2 dia kahwin tak dengan Galang?  Buzzzzz (bunyi buzer)... jawapannya : mestilah kahwin.  Cerita Indon / Melayu mesti happy ending punya...
Mamanya siapa?  Mamanya Sarah....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...