Monday, December 06, 2010

Mari Menari

Semalam 2 pasangan telah disingkirkan.  Hanya tinggal 5 pasangan lagi yang akan meneruskan cabaran.



Pasangan Rosdi aku rasa patut tersingkirlah.  Sebab dia orang tu keras semacam lah.  



Pasangan Zarin pulak, husband dia tu nampak macam keras sangatlah.  Zarin dengan cerita bekas penari.  Kira ada asas dalam tarian jugak lah.  Lagi satu, dengan cerita si Zarin ni anak kepada bekas Technician kat PMO ni (Offshore).  



Peserta pilihan aku ialah Razif.  Kedua-dua pandai menari.  Nampak banyak sangat improvement dia orang.  Yang isteri daripada tidak berapa pandai, kini macam dah professional dancer.  Suka sangat bila dia orang dapat menari lagu I like it move it, move it.... comel sangat....




Pasangan pilihan Sarah ialah Ariz.  Sebab si Ariz ni hensem dari kaca mata Sarah lah... ada pulak pilih macam tu, layan ajer lah Sarah ooiii.


Peserta pilihan Danny, pasangan Zul.  Sebab si Zul ni ala2 korea.  Kalau nak tahu si Danny ni apa2 ajer yang berkaitan dengan Korea dia mesti minat. Sampaikan rambut dia pun nak tiru korean artist.  Tapi yang sebenornya, pengaruh Ummi aje tu....Ummi, kalau berkenaan dengan Sepet2 ni mesti minat.  Apatah lagi blog Sepet88 ... sudah lari dari tajuk ni...


Pasangan Nita ni pulak, langsung tak nampah keserasian.  Ini masalahnya kalau adik-beradik.  Nak pegang lebih-lebih rasa geli.. ada pulak macam tu... dah awak nak masuk pertandingan mari menari, mesti dah tahu akan adanya tarian yang memerlukan pegang-pegang ni.  Itu belum lagi bab angkat mengangkat, bab berlakon macam kekasih (macam hari sabtu baru ni).. aksi mereka hambar sangat.  Eye contact langsung tak ada.  Ini kritikan dari juri yang tak bertauliah (akak lah ni).  Kita yang juri tak professional ni pun nampak macam tu, apatah lagi Mr Joseph.  Malam tadi buat pertama kali dia orang duduk kat bottom 3.  Mesti dah tak senang duduk tu.   Kalau next week tak buat all out.  Nasiblah.  Pssssss... aku tak ngundi pun... 


Apa-apapun, kita tunggu saja malam final nanti.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...