Tuesday, December 07, 2010

Piala Suzuki 2010


Jangan lupa malam ini Malaysia bertemu Loas.  Walaupun Malaysia parah dibelasah oleh Indonesia 5-1 hari tu, tapi maintain cool bila bertemu dengan Thailand 0-0.

Dengan 4 tunggak utama Malaysia yang cedera.  Macam sakit jugak lah nak belasah Loas ni.  Tak apa, tak apa you all, kita tak payah belasah-belasah. Kita main untuk menang aje.  Main lembut-lembut tak apa.  Apa yang penting?  KERJASAMA....  

Sesiapa yang tak ada Astro Sport tu, boleh nengok di TV1 pukul 8.30 malam ni. Jangan lupa.

`Majulah Sukan Untuk Negara'

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...